Avustralya vs Yeni Zelanda izlemek: ODI serisi canlı akışı online her yerde

Kiwiler şu anda formda, ancak bu, on yıldan uzun bir süredir en büyük rakiplerine göre ilk ODI galibiyetini alabilecekleri anlamına mı geliyor? Öğrenmek için kılavuzumuzu takip edin – 1. maç başladığında Avustralya ve Yeni Zelanda'daki her topu ve canlı akışı nasıl izleyeceğiniz aşağıda açıklanmıştır.

Kane Williamson'ın Siyah Kapakları bir ODI kıyafeti olarak ince fettle'tadır ve Hindistan'a 3-0 sarhoş olan bu serinin içine girer. Bu arada ev sahibi Avustralya, bu ayın başlarında 3-0'lık bir badanada genç bir Güney Afrika tarafı tarafından ayrıldıktan sonra yeniden gruplanmak isteyecek.

Avustralya vs Yeni Zelanda ODI – ne zaman ve nerede?

Bu ODI serisinin tarihleri, başlangıç ​​saatleri ve mekanları aşağıdaki gibidir. 1. ve 3. ODI'lar gündüz / gece armatürleridir, bu nedenle inning'ler arasında bir mola olacaktır.

1. ODI – Sydney Kriket Sahası, 13 Mart – 14:30 AEDT, 15:30 NZST, 03:30 GMT

2. ODI Sydney Kriket Sahası, 15 – 10:30 AEDT, 11.30, NZST, 11.30 PM

3. ODI Hobart Bellerive Oval, 20 Mart – 14:30 AEDT, 15:30 NZST, 03:30 GMT

Source link

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*