Paris-Nice 2020: Canlı Akış Bisikleti Online

Paris-Nice bisiklet turu 2020 yılına kadar geri döndü, yani Côte d’Azur'un güzel yerlerinden bazılarını geçen sekiz günlük profesyonel yarış. Bu yarış hiçbir şey için Güneşe Yarış olarak bilinmez – bu bir güzelliktir. Paris-Nice canlı akışını kullanarak hepsini izleyebilirsiniz.

Paris-Nice 2020 – nerede ve ne zaman

Paris-Nice etkinliği 8 Mart Pazar ile 15 Mart Pazar günleri arasında Fransa'da gerçekleşecek.

Aşamaların çoğu yerel saate göre 11:00 (CET GMT, 03:00 PT, 06:00 ET) saatinde başlar.

Paris-Nice sekiz aşamalı yarışı 78. yılında. Parkur, Plaisir'de başlayıp biten toplam 1.206 km'lik bir koşu yapacak, tahmin ettiniz, Nice. Yarış Nice'e yaklaştıkça, bu aşamalarda tepe tırmanıcıları kendi başlarına gelen tepeler daha da yoğunlaşıyor. İlk üç gün nispeten düzdür, ancak sondan bir önceki aşama Turini Geçidi'nde% 7,3'lük bir derece ile 15km'lik bir yükselmeye sahiptir.

Source link

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*