RB Leipzig – Tottenham: Canlı Yayın Şampiyonlar Ligi 2020

Üstesinden gelmek için 1-0 açık artı ileriye dönük bir yaralanma kriziyle Spurs, bu gece Şampiyonlar Ligi çeyrek finallerini yapacaklarsa ellerinde bir savaş var – bu gece büyük maçın bir anını kaçırmayın. RB Leipzig ve Tottenham canlı yayın rehberi.

Baskı Jose Morinho'nun üzerine çıkmaya başlıyor, Tottenham son beş maçında bir maç kazanamadı – diğerlerinin yanı sıra FA Kupası'ndan çıktıklarını gören bir dönem. Buradaki bir galibiyet, kuzey Londra kulübünün taraftarlarını yerinde tutmak için çok önemli olacak.

RB Leipzig – Tottenham Canlı Yayın

Bu akşam Şampiyonlar Ligi Maç saat 9: 00'da (CET) yerel saat ile Leipzig'deki Red Bull Arena'da oynanacak.

Bu, İngiltere'de izlemek isteyen hayranlar için 20:00 GMT başlangıcı ve ABD'de 16:00 ET veya 13:00 PT başlama saati yapıyor. Aşağı Alttan ayarlamak isteyenler için, 07:00 AEDT başlangıcı.

Source link

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*