Sanal Büyük Millet nasıl izlenir: bugünün büyük yarışı şu anda canlı yayın

İngiltere at yarışı takvimindeki en prestijli olay bugün sadece sanal formda olsa da, coronavirus pandemisine rağmen devam edecek. Rehberimiz, dünyanın neresinde olursanız olun, Virtual Grand National 2020'yi çevrimiçi nasıl canlı yayınlayacağınızı veya TV'de nasıl izleyeceğinizi açıklar.

Virtual Grand National Hile Sayfası

Büyük Millet, en büyük İngiliz Ulusal Avı yarışıdır, ancak bu yıl, küresel koronavirüs pandemisi nedeniyle, sadece sanal biçimde gösterilecektir. Kapsam şu saatte başlar: ITV'de saat 17.00, 3 Nisan Cumartesi yarışı saat 5.15'te başlayacak – bu Avustralya'da 12.15pm ET, 9.15am PT ve 2.15am AEST.

2017'den bu yana, gerçek hayat yarışmasının yanında simüle edilmiş bir sanal yarış yapılması planlanıyor ve bu yıl farklı değil – Covid-19 bile dijital bir engellemeyi aşamaz!

Source link

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*