Trabzonspor-İstanbul Başakşehir Canlı Yayın: Türkiye Süper Lig 2019-20

Bu muazzam maç, Türk Süper Lig liderlerini birbirlerine karşı yarıştırıyor – Trabzonspor vs İstanbul Başakşehir canlı yayın rehberini takip ederek şampiyonluk yarışında önemli bir maç olarak belirlenen şeyin bir saniyesini kaçırmayın.

Trabzonspor vs İstanbul Başakşehir cheat sheet

Pazar gününün en önemli oyunu 40.782 kapasiteli Şenol Güneş Stadı'nda gerçekleşiyor. Ancak maç, koronavirüs pandemisi nedeniyle kapalı kapılar ardında gerçekleşeceğinden, normal gürültü kazanı olmayacak. Maç Türkiye saat 16.00'da başlayacak. Bu, İngiltere'de 13:00 GMT veya ABD'de 09:00 ET veya 06:00 PT'dir.

Türkiye Süper Lig tablosundaki iki takımı sadece iki fark birbirinden ayırır, her iki taraf 52 puan alır. Ev sahibi Trabzonspor, Malatyaspor deplasmanında 3-1 deplasman galibiyetinin ardından gol farkı sayesinde en üst sıralarda yer alıyor.

Source link

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*