Virtual Grand National 2020 canlı akışı: ücretsiz izlemek ve en iyi bahis oranları

Büyük Millet, İngiltere at yarışı takvimindeki en büyük etkinliktir, ancak ne yazık ki Aintree, coronavirus pandemisi nedeniyle bu yıl boş olacak. Bununla birlikte, 2017'den beri olduğu gibi, simüle edilmiş bir sanal yarışın gerçek hayat yarışmasıyla birlikte çalışması planlanıyor – Covid-19 bile CGI destekli bir engelli aşamayı iptal edemez! Sanal Grand National 2020'yi çevrimiçi olarak veya dünyanın herhangi bir yerinden TV'de nasıl canlı yayınlayacağınız aşağıda açıklanmıştır.

Virtual Grand National 2020 kopya kağıdı

Büyük Millet, İngiliz Ulusal Av yarışlarının en prestijli olanıdır, ancak bu yıl, küresel koronavirüs pandemisi nedeniyle, sanal yarış kasabadaki tek gösteri. Kapsam şu saatte başlar: ITV'de saat 17.00, 3 Nisan Cumartesi yarışı saat 5.15'te başlayacak – bu Avustralya'da 12.15pm ET, 9.15am PT ve 2.15am AEST.

Geçen yılki Sanal Büyük Millet, Rathvinden zafer kazanırken, sonunda 2019 kazanan Tiger Roll ikinci oldu. Bununla birlikte, Michael O'Leary'nin sahip olduğu atın neredeyse aynı koşullarda her iki yarışı kazandığı zaman, CGI destekli yarış 2018'de hemen para kazandı.

Source link

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*