Zoom'da video gizleme ve gösterme

Zoom video toplantısı sırasında kendi yüzünüzü görmek istemiyor musunuz? Kişisel video ayarlarınızı nasıl gizleyeceğiniz, göstereceğiniz ve değiştireceğiniz aşağıda açıklanmıştır.

Android telefondan Chromebook ve iPad ile paylaşılan ve tümü bir Zoom toplantısına katılan Screen'in fotoğrafı.

Resim: TechRepublic / Andy Wolber

Milyonlarca Amerikalı ofislerde çalışmaya alışkınlardı. coronavirüsve bu birçok sanal toplantı anlamına geliyor. Zoom'un masaüstü uygulamasında yeni olan kullanıcılar, konuşurken yüzleri göründüğünde biraz garip bulabilir – kendi yüzünüzde açıldığında en azını söylemek biraz sarsıcı! Kendi videonuzu gizlemek istiyorsanız, ekranı devralmayacak şekilde ayarlayın veya gizlendikten sonra geri getirin, okuyun.

Not: Zoom sunucularında artan talep koronavirüs salgını telefondan arama işlevlerinin sınırlı olabileceği anlamına gelir. Zoom'u sonuna kadar kullanmak için bilgisayarınızda bir mikrofon ve / veya kamera olduğundan emin olun.

GÖRMEK: Coronavirus: Her işletmenin ihtiyaç duyduğu kritik BT politikaları ve araçları (TechRepublic Premium)

Yakınlaştırma toplantısı sırasında videoları hem kendiniz hem de başkaları için gizlemek ve göstermek için çeşitli seçenekler vardır. Ayarlar'daki Video sekmesi (Şekil A), toplantılarda video yapılandırmak için Zoom'un hem sizin hem de diğer kişilerdeki bir toplantıdaki tüm videoları işleme şeklini değiştirecek birçok seçeneğe sahiptir.

Şekil A

<a href = "https://tr1.cbsistatic.com/hub/i/r/2020/03/24/87d1e9be-e999-4865-bf71-582d4bb645f4/resize/770x/9bf6026253f0ae60cd8497598bb8bf3a/figure-e. "target =" _ blank "data-component =" modalEnlargeImage "data-headline ="

"data-credit =" http://www.techrepublic.com/ "rel =" noopener noreferrer nofollow ">Şekil-e.jpg

Toplantı sırasında, diğer katılımcılara yer açmak için videonuzu kendi ekranınızdan gizlemek istiyorsanız, videonuza sağ tıklayın ve Kendimi Gizle'yi seçin. Kendi videonuzu ekranınıza geri getirmek istiyorsanız, başka herhangi bir kullanıcıyı sağ tıklayıp Kendimi Göster'i seçebilirsiniz. Bunun videonuzun diğer kullanıcılara gösterilmesini devre dışı bırakmayacağını unutmayın – yalnızca kendi ekranınızda görüntülenmesini.

Kendi videonuzu tamamen devre dışı bırakmak için, yukarıda gösterilen Video Ayarları ekranında, varsayılan olarak devre dışı bırakmak üzere Toplantıya Katılırken Videomu Kapat seçeneğini belirten onay kutusunu işaretleyebilir veya geçici olarak kapatmak için bir toplantıda Videoyu Durdur düğmesini tıklatabilirsiniz. oturum.

Ayrıca bakınız

Source link

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*